Studentski kapelan


Naš Fakultet nastavlja dugu akademsku isusovačku tradiciju koja je uvijek pazila na integralni rast svojih đaka i studenata, pitomaca i pripravnika. Zato je na Fakultetu prisutan i duhovnik, služba koju od ak. godine 2018./2019. obavlja p. Stanko Perica SJ.

Tu je i Facebook stranica Studentski kapelan na Jordanovcu na kojoj je dobro došlo vaše sudjelovanje. Kapelica sv. Katarine (FFRZ, I. kat) otvorena je svaki dan, a sveta misa se slavi jednom tjedno, tj. četvrtkom u 7.40.

Duhovnik Vam je na raspolaganju dva puta tjedno (ponedjeljkom i srijedom od 9.30 do 12.30) u prostorijama Studentskog zbora, na Facebook stranici te na svojoj svojoj elektroničkoj adresi: stanko.perica@gmail.com.

U našoj župi Bezgrješnoga Srca Marijina nedjeljom u 18:30 je misa mladih na kojoj pjeva zbor, a voditelj zajednice mladih je također p. Perica – Dobro došli!

Već neko vrijeme na Kamenitim vratima mladi se okupljaju na zajedničku krunicu utorkom u 20.00 sati – Dobro došli!

Uz Baziliku Srca Isusova u Palmotićevoj djeluje Studentski katolički centar (SKAC), poznat po ljetnim programima vezanim uz Modrave. Svakoga petka poslije 20.00 sati oni u Bazilici priređuju molitvu i svetu misu koju predvodi p. Tomislav Špiranec – Dobro došli!

Uz isusovce vezana je Zajednica kršćanskoga života – ZKŽ koja u prostorima našega Fakulteta ima duhovnu obnovu svaki drugi mjesec i prima sve koji žele njegovati duhovnost svetoga Ignacija Lojolskoga.